torsdag 28. juni 2007

Er det mulig......

Det er tydelig vis det.... For noen måneder siden spurte jeg i kommunestyret om Ordføreren kunne fortelle hvor stort etterslepet på vedlikehold av kommunens eiendommer er.

Hun fortalte at, jo da - ikke mer enn 60 millioner.... og i tillegg er det et etterslep på 30 millioner på svømmebassengene.

I 2006 hadde Skedsmo et regnskapsoverskudd på 74 millioner. Vi fremmet forslag om å bruke 20 millioner på ekstraordinært vedlikehold. Forslaget fikk ikke flertall, så derfor stemte vi heller for et forslag om å bruke 10 millioner kroner.

Nå har Rådmannen lagt frem en oversikt over hva pengene skal brukes til. Listen viser hvor ille det står til i kommunen, som ordføreren hevder er så effektiv og veldrevet..... Vi skal bruke pengene til å sette opp nye gjerder, taktekking, maling, drenering og gamle lys osv. De virkelige store oppgavene har vi ikke penger til!

Dette viser hvor dårlig det står til med Skedsmos eiendommer. Arbeiderpartiet har ikke tatt ansvaret sitt på alvor! Nå må vi tenke nytt, Drammen kommunen har gjort det. De har klart å få en eiendomsmasse som er kommunen verdig.

Hvis Arbeiderpartiet ikke klarer det - er Høyre klar for å overta!

Lise

Ingen kommentarer: