lørdag 25. august 2007

Samarbeid om idrett

For noen dager siden var svømmeklubben på Skjetten ute i media og etterlyste et interkommunalt svømmeanlegg. Anita Orlund og Rælingens ordfører Terje Granerud gikk ut og sa at nei, dette blir vanskelig å få til.

Skedsmo Høyre har tidligere fremmet forslag om at Skedsmo må jobbe for å få til et regionalt svømmeanlegg, og det tror vi fortsatt er mulig å få til, hvis vi bare vil. Det må gjøres en jobb med nabokommunene på lik måte som det vi har gjort på friidrettsbanen, som i disse dager åpner i Lillestrøm. Dette er et samarbeid mellom Rælingen, Lørenskog og Skedsmo som viser med tyngde at når kommuner går i sammen og løser oppgaver så kan vi få det til.

Skedsmo og nabokommunene får nå et flott felles friidrettsanlegg, og det er allerede registrert stor aktivitet på ettermiddag og kveldstid på den nye banen. Nå er tiden inne for å starte arbeidet med et regionalt svømmeanlegg. Et anlegg som vi alle kan bruke; idretten får et sted som igjen kan få frem Norges beste svømmere og barna våre kan lære seg å svømme. Du og jeg kan få et sted hvor vi kan koble av noen timer eller få oss en god treningsøkt!

Lise

Ingen kommentarer: