torsdag 16. august 2007

Velge selv....

I dag kan du og jeg velge selv hvor vi skal reise på ferie, vi kan velge hvilken mobiloperatør vi skal bruke og vi kan velge mellom en rekke ulike sjampoer og dusjsåper. Det er paradoksalt at vi har så stor frihet til å bestemme ”banale” ting, mens vi ikke har frihet til å velge selv hvem som skal hjelpe oss med å dusje og vaske hvis vi trenger det.

For Høyre er respekten for enkelt mennesket grunnleggende. I omsorgspolitikken innebærer dette at vi må sikre at tjenestene tilpasses det enkelte menneskes behov og ønsker, gjennom et fleksibelt og mangfoldig tjenestetilbud.

Det er ikke ok at du ikke vet når hjelpen kommer, det er ikke ok å føle usikkerhet fordi du ikke vet hvem som kommer for å hjelpe deg med de mest personlige gjøremål. Derfor ønsker Skedsmo Høyre at du skal få velge hvem som skal komme hjem til deg.

Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti kjemper i mot å gi mennesker som trenger omsorgstjenester større innflytelse over eget liv. Skedsmo Høyre vil gi alle frihet til å bestemme over egen hverdag, også de som trenger hjelp til å klare seg i dagliglivet.

Når du blir pensjonist da syntes jeg du er gammel nok til å velge selv! For Skedsmo Høyre omhandler dette verdighet og respekt for deg som menneske.

Vi vil styre kommunen med ærlighet og omtanke!

Lise

Ingen kommentarer: